Jag upplever Curt som en varm, inkännande person, som har djupa insikter om medmänniskans psyke och behov. Han har genom sin egen väg genom livet gedigna erfarenheter av att överkomma svårigheter och omvandla dem till möjligheter. Curt har en betydande medvetenhet kring att utvecklas och att växa. Därför kan jag varmt rekommendera Curt.

Aita PätsNaturhuset NaturligtVis, Ubbhult

Till en början tyckte jag att det var rätt jobbigt att gå hem till en okänd person och öppna upp mig om mina bekymmer, eftersom jag hade svårt för nya människor och var mycket "innåt" till sättet. Det tog emot att göra övningar eftersom jag aldrig gjort det innan och det var svårt, jag utmanade mig verkligen. Efter ett antal gånger som jag gått hos Curt började jag känna mig mer bekväm och jag kände att det var något positivt att göra Curts övningar och samtala med honom! Det vände inte på direkten men successivt har jag fått mer självförtroende och självkänsla och jag vet mina gränser. Det har betytt mycket att få prata med Curt och han har varit förstående och lyssnat noga, vilket jag tycker är viktigt.

Maria, 17 år

Mina samtal med Curt har varit otroligt inspirerande och samtidigt en positiv utmaning. Jag har fått en annan syn på livet och börjat slappna av mer på min fritid tack vare Curt. Jag var till en början väldigt nervös och rädd för att göra fel i de övningarna vi gjorde, framförallt i en utlevelseövning Curt bjöd in mig till några gånger. Men ju mer tiden gick desto lugnare och mer avslappnad blev jag. Jag insåg hur skönt det var efteråt, att få ur sig ilska och oro på ett effektivt sätt utan att få dåligt samvete. I förlängningen har jag burit med mig ett lugn som Curt gett mig. Jag känner att jag har fötterna på jorden igen.
Tack Curt för att du har lyssnat på mig och accepterat mig för den jag är! Dessutom har du alltid sagt att inget är rätt eller fel. Det har alltid underlättat inför alla utmaningar du gett mig. Jag tycker att du är en fantastisk terapeut som har ett lugn och en trygghet, samt en stor passion för ditt yrke. Det har varit helt underbart. Med hjälp av din trygghet och passion har jag känt mig trygg som klient och fått nya perspektiv på livet. Det skall du ha en stor eloge för. Stort tack för allt du har gjort för mig! Jag kommer aldrig att glömma dig.

Erik, 23 år

När jag kontaktade Curt via e-post fick han snabbt till två enskilda möten,
vilket jag tyckte var väldigt bra. Det behövdes även om det var utanför min box. Då tänkte jag att här finns det hopp om att kunna lösa en del av vårt kommunikationsproblem.
Med små enkla tips och verktyg som han gav oss på den korta tid vi samtalade med honom hjälpte han oss att kunna kommunicera på ett mycket bättre sätt.
Curt var lugn, han styrde våra gemensamma samtal utifrån vårt problem. Jag kommer alltid att ta med mig detta i livet och vi kan varmt rekommenderade honom.

Erica (och Mats)